Theodor Leonhard -Kartal Göz-
+5
İşbara
Nemrouz
Karlheinz Leonhard
Mechane Idea
Theodor Leonhard
9 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Theodor Leonhard -Kartal Göz-
Ah, sayın Roma Prensi. Bu duruma ne üzüldüğümü bir bilseniz... Ağabeyim beni eğlenmekten başka bir şey yapmayan bir serseri olarak tanımlıyor. Oysa ben sadece dünyadan zevk almayı bilen biriyim...
Evet, sayın İşbara Han, dedelerimiz daha büyük kavimlerce ezildiler. Toparlanmamızı görmeniz ve daha ziyade bunu iyi olarak nitelendirdiğiniz için size teşekkürü bir borç bilirim...
Evet, sayın İşbara Han, dedelerimiz daha büyük kavimlerce ezildiler. Toparlanmamızı görmeniz ve daha ziyade bunu iyi olarak nitelendirdiğiniz için size teşekkürü bir borç bilirim...
Theodor Leonhard- Mesaj Sayısı : 37
Biz bize tehlike yaratacak unsurlardan zevk alırız.Roma'ya yakın bir Germen ulusunun gücünü toplaması iyidir elbette.
İşbara- Mesaj Sayısı : 248
Rütbe : Colchis Süvarileri Lideri
Yakında, çok yakında, tanrı yüzümüze gülerse, topladığımız gücü somutlayacağız, İşbara Han. Bunun için gerekli olanı biliyorsunuz sanırım.
Ben size ordu yollayacağım yardım etsin diye de arada Doğu Roma var geçirmez onlar ordumu Hem bana da lazım ordu biliyorsunuz savaş hazırlığı içindeyiz. Bir alabilsek Palmyra'yı.
Nemrouz- Mesaj Sayısı : 199
Rütbe : Sasani Şahı
Evet sayın Şah, bildiğim kadarıyla Germania Magna'ya ulaşmak için Doğu Roma'dan geçmelisiniz, ki bu hareket sonucunda bize yardım edecek ordunuz kalır mı bilmiyorum.
Palmyra adlı şehri daha önce hiç duymadım ancak, Sasanî kılıçlarına çok dayanamaz diye düşünüyorum. Somutlaşmasa da desteğiniz için teşekkürler size, sayın Şah...
Palmyra adlı şehri daha önce hiç duymadım ancak, Sasanî kılıçlarına çok dayanamaz diye düşünüyorum. Somutlaşmasa da desteğiniz için teşekkürler size, sayın Şah...
Şah Doğu Roma'nın istediği her köşesinden geçebilir. En azından benim için...
Mechane Idea- Mesaj Sayısı : 169
Rütbe : Doğu Roma Prensi
İddialı sözler, Doğu Roma'nın prensi, gerçekten iddialı.
Bak kendin de diyorsun ; Doğu Romalı ve Adı Mechane . O yüzden ağabeyim her zaman iddialıdır ama yersiz değil. (benim gibi yersiz değil Öz eleştiri yaparsam hep tepki çekmem diye düşünüyorum. Umarım ters tepmez )
En son Julius Valerius tarafından Cuma Kas. 26, 2010 9:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Julius Valerius- Mesaj Sayısı : 145
Aelric [ÖLÜ]- Mesaj Sayısı : 54
Rütbe : Kral
Abin söz konusuysa teper.Laf arayan eder diye bir söz vardır Gorgorya'da.
İşbara- Mesaj Sayısı : 248
Rütbe : Colchis Süvarileri Lideri
Laf atmadığım sürece bir sürece yok. Eğer laf atarsam Lüsifer'dan çekeceğim var ve laf atmadım orda iltifat ettim.
Julius Valerius- Mesaj Sayısı : 145
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası