Kavimler Savaşı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dolandırıcı Bir Tüccar - Lucian Mclogan

+4
Leira
İşbara
Jamelia Moorden
Lucian Mclogan
8 posters

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

Dolandırıcı Bir Tüccar - Lucian Mclogan Empty Dolandırıcı Bir Tüccar - Lucian Mclogan

Mesaj  Lucian Mclogan Cuma Eyl. 17, 2010 3:59 pm

Dolandırıcı Bir Tüccar - Lucian Mclogan 03916424

Adı: Lucian Marcodes
Irkı: İtalyan
Yaşı: 40
Mesleği-Görevi: Tüccar (aslında bu mesleği tam anlamıyla yaptığı söylenemez, mesleğini kullanarak dolandırıcılık yapmaktadır)

Bağlı Bulunduğu Krallık: Yok

Varsa Silahı:Ameteum adında -kensinin yeni koyduğu- kılıcı, her tüccarda bulunması gereken bir bowie bıçağı ve amazondan kalma yayı var.

Ameteum

Dolandırıcı Bir Tüccar - Lucian Mclogan Websiteswordslargepictu

Bowie Bıçağı

Dolandırıcı Bir Tüccar - Lucian Mclogan Damascussamceligi512kat

Amazondan Kalma Yayı

Dolandırıcı Bir Tüccar - Lucian Mclogan Tamamenelyapimikizilder

Öz Geçmişi:

Lucian, -ailesi zamanında İtalya’nın en ünlü tüccarlarıydı- 5 kardeşten sonuncusudur.En küçük olmak ayrıcalıktır diye düşünenlerden her zaman nefret etmiştir.Çünkü Lucian için hiç öyle değildi.Ailesi paranın verdiği tutkuyla yaşıyordu.Mal,mülk çocuklarından daha önemliydi, tek düşündükleri ünleriydi.Lucian ailesinin bu tavrını hiç anlayamıyordu.Kendisini doğdu doğalı hiç sevmemişler,kardeşleri onunla sürekli alay etmişlerdi.Lucian bu duruma 15 yaşına kadar sabretti ve sonunda evini, o lüks yaşamı terk etti.-Tabi onun için lüks denilirse-

Küçük yaşına rağmen oldukça korkusuzdu,20 yaşına kadar yaşamını hırsızlık yaparak sürdürdü.20 yaşına geldiğinde öldüğü sandığı amcası onu yanına alarak tüccarlık konusunda eğitim verdi.Lucian tüccarlığın ilk başta ne kadar kolay olduğunu düşünse de amcasının bulunduğu durum ve yaptığı işler onu oldukça zorladı.Çünkü yaptıkları iş, dürüst bir tüccarlıktan çok adam söğüşlemeye benziyordu.Birçok zengin aileyi bu şekilde borç batağına soktular ve paralarına para kattılar.

29 yaşına geldiğinde Lucian yaşadıkları köye yapılan yağmalama sonucu amcasını kaybetti.Yaşına rağmen savunmasız ve güçsüzdü.Küçük yaşından beri eli silah tutmamıştı.Yapacağı bir şey yoktu ve yaşadığı köyden kaçtı.

2 yıl sonra kendini amazon ormanlarında baygın bir halde buldu.Uzun süre amazon bir kabilenin esiri olarak kaldı, lakin yakışıklılığın verdiği şehvetle kısa sürede bu amazonlularla arkadaş oldu ve onlardan savaş sanatları konusunda eğitim aldı.Burada okçulukta oldukça gelişti…Ama ona yetmiyordu.Amazondan ayrıldıktan sonra İtalya’ya,doğduğu topraklara,geri geldi.Burada eski arkadaşlarını buldu ve kılıç konusunda kendini oldukça geliştirdi.Halk arasında yapılan turnuvalarda, hem savaştaki yeteneği hem de yakışıklılığı ile “Casanova” lakabıyla ün saldı.Bu sırada İtalya ‘nın zengin aileleri, mallarının büyük bir bölümünün çalındığını söylemeye başladılar.Bu durumun başına bela olacağını düşünen Lucian, İtalya’dan ayrıldı.Çünkü halk arasında esrarengiz hırsız lakabını taşıyan kişi de, yine oydu.Ünlü olmanın verdiği tanınmışlığın başına dert olacağını biliyordu.Aslında kılık değiştirmede ve savunmada ustaydı ama kendini tehlikeye atmak istemedi.

İtalya’dan ayrıldıktan sonra yaşamını sürekli seyahat ederek geçirmeye devam etti.Tabi bu arada tüccarlığı da yarıda bırakmadı…

Dolandırıcı Bir Tüccar - Lucian Mclogan 11542578gal

Karakter Özellikleri:

-Dolandırıcı

-Yalancı

-Oldukça cesur

-Hırslı

-Savaş sanatlarında usta

-Meraklı

-Strateji konularında uzman

-Her konuya şakayla yaklaşan

-İyi rol yapabilen

-Zor durumda kalsa bile bunu karşısındakine hissettirmeyen

-Kaçma ve saklanma konusunda usta biridir.

Dolandırıcı Bir Tüccar - Lucian Mclogan Desperadov

Sevdikleri:

-Tartışılmasız kadınlar(özellikle hırçın olanları)…

-Silahları

-Kendisi

-Yemek yapmak(zevk alarak)

-Denizler

-Kesinlikle içki

-İş birliği

-Kadınlar haremi (saklanmak için idealdir)

-Eğlenceler

-Gece ve onun sessizliği

-Teke tek dövüş

Dolandırıcı Bir Tüccar - Lucian Mclogan 3mariachis

Sevmedikleri:

-Yalaka insanlar

-Kendini bir şey sanan krallar

- Romalı askerler

-Korkaklar

-Dır dır eden kadınlar

-Irkçılık

-Sürekli çarpışmak isteyen gerzek adamlar

-Takipçiler vs. vs…

En son Lucian Mclogan tarafından Cuma Eyl. 17, 2010 5:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Lucian Mclogan
Lucian Mclogan

Rütbe : Bağımsız Tüccar

Dolandırıcı Bir Tüccar - Lucian Mclogan Empty Geri: Dolandırıcı Bir Tüccar - Lucian Mclogan

Mesaj  Jamelia Moorden Cuma Eyl. 17, 2010 4:05 pm

vayy en sonunda kendini tanıttın ha cassanova... Very Happy
Jamelia Moorden
Jamelia Moorden

Rütbe : İşbara Hanı'n Yoldaşı

Dolandırıcı Bir Tüccar - Lucian Mclogan Empty Geri: Dolandırıcı Bir Tüccar - Lucian Mclogan

Mesaj  Lucian Mclogan Cuma Eyl. 17, 2010 4:07 pm

gız insan bi hoşgeldin der Very Happy

evet geldim, biraz da burda kendimi göstereyim kızlar var mı kızlar lol!
Lucian Mclogan
Lucian Mclogan

Mesaj  Jamelia Moorden Cuma Eyl. 17, 2010 4:09 pm

yok bu sitede kız , sen başka yere git Very Happy
Jamelia Moorden
Jamelia Moorden

Mesaj  Lucian Mclogan Cuma Eyl. 17, 2010 4:10 pm

yok ya Very Happy

sen nesin peki? Very Happy
Lucian Mclogan
Lucian Mclogan

Mesaj  Jamelia Moorden Cuma Eyl. 17, 2010 4:11 pm

ben kız sayılmam lol!

kimleri dolandırcan yine bakem... Very Happy
Jamelia Moorden
Jamelia Moorden

Mesaj  Lucian Mclogan Cuma Eyl. 17, 2010 4:13 pm

Jamelia Moorden demiş ki:ben kız sayılmam lol!

hadi hadi... siz amazonlar yok musunuz! valla insanın kanını kaynatıyosunuz, hırçın mırçın milletin gözünü korkutmak için sadece lol! sende aynı annene çekmişin dehşet bi güzelliğe sahip... Very Happy
Lucian Mclogan
Lucian Mclogan

Mesaj  Jamelia Moorden Cuma Eyl. 17, 2010 4:14 pm

Lucian Mclogan demiş ki:
Jamelia Moorden demiş ki:ben kız sayılmam lol!

hadi hadi... siz amazonlar yok musunuz! valla insanın kanını kaynatıyosunuz, hırçın mırçın milletin gözünü korkutmak için sadece lol! sende aynı annene çekmişin dehşet bi güzelliğe sahip... Very Happy

hangi annem? ha şu büyük büyük büyük... annemleri kassediyosun sen Twisted Evil Very Happy
Jamelia Moorden
Jamelia Moorden

Mesaj  Lucian Mclogan Cuma Eyl. 17, 2010 4:15 pm

oha o kadar da yaşlı değilim be lol!

benden iyisini mi bulcan ... Very Happy
Lucian Mclogan
Lucian Mclogan

Mesaj  Jamelia Moorden Cuma Eyl. 17, 2010 4:17 pm

herkes kendi yoluna Very Happy hem benim işlerim var Cool
Jamelia Moorden
Jamelia Moorden

Mesaj  İşbara Cuma Eyl. 17, 2010 4:17 pm

amazondan kalma kılıç ne ayak? amazon ormanı, amazonlular falan Very Happy Ben Rusya Steplerinde pek orman hatırlamıyorum da Very Happy

bu arada hoşgeldin, ama kızlara sarkmasan iyi edersin.
İşbara
İşbara

Rütbe : Colchis Süvarileri Lideri

Mesaj  Lucian Mclogan Cuma Eyl. 17, 2010 4:21 pm

İşbara demiş ki:amazondan kalma kılıç ne ayak? amazon ormanı, amazonlular falan Very Happy Ben Rusya Steplerinde pek orman hatırlamıyorum da Very Happy

bu arada hoşgeldin, ama kızlara sarkmasan iyi edersin.

iyi okusana birader amazondan kalma yay diyorum , kılıç heralde amazondan değil Very Happy

zaten ben rusyada amazona gitmedim ki, orda amazonun ne işi var Very Happy dünyayı dolaştım hey gidi... ne günlerdi ya No

merak etme bu arada jamelia beni tanıyor, bi şey demez...o bizim aramızda Very Happy
Lucian Mclogan
Lucian Mclogan

Mesaj  Jamelia Moorden Cuma Eyl. 17, 2010 4:22 pm

İşbara yı sinirlendirme bakem Luci, döverim haaa Very Happy
Jamelia Moorden
Jamelia Moorden

Mesaj  Lucian Mclogan Cuma Eyl. 17, 2010 4:23 pm

Jamelia Moorden demiş ki:İşbara yı sinirlendirme bakem Luci, döverim haaa Very Happy

sende hemen beni sat Very Happy
Lucian Mclogan
Lucian Mclogan

Mesaj  İşbara Cuma Eyl. 17, 2010 4:35 pm

Conquistador'u da soracaktım da ikisi birleşmiş Very Happy Amazondan kalma yay ve conquistador kılıcı ne o zaman? 470 deyiz, daha ispanyol diye bir şey yokken conquistador ne arıyor sende Razz

Dünyayı dolaştım da Amazon ormanlarına gittim demen daha da beter Very Happy Hiçbir Romalı 400lerde güney amerikayı yada oraya gidebilecek bir aleti bilmiyordu Smile

ve jamelia beni de tanıyor, sarkma diyorsam sarkma tüccar Very Happy
İşbara
İşbara

Mesaj  Lucian Mclogan Cuma Eyl. 17, 2010 5:01 pm

İşbara demiş ki:Conquistador'u da soracaktım da ikisi birleşmiş Very Happy Amazondan kalma yay ve conquistador kılıcı ne o zaman? 470 deyiz, daha ispanyol diye bir şey yokken conquistador ne arıyor sende Razz

Dünyayı dolaştım da Amazon ormanlarına gittim demen daha da beter Very Happy Hiçbir Romalı 400lerde güney amerikayı yada oraya gidebilecek bir aleti bilmiyordu Smile

ve jamelia beni de tanıyor, sarkma diyorsam sarkma tüccar Very Happy

yaw sen kılıcın adını takmasana kafana Very Happy tamam adı ahmet olsun aaa Very Happy değiştiririm adını ... (zaten baştan düşünmüştüm 470 te olur mu diye neyse değiştirrim)

şu amazona gittim dememin de bir yerinde yanlışlık olduğunu zannetmiyorum, hayatımı bir romalı olarak geçirmedim sadece italyanım ve ona göre davranmıyorum, bağımsızım ve zamanında roma dan çoktan kaçmıştım o yüzden amazon a yolumun düşmesi bi yanlışlık değil bence...

bu arada jamelia nın seni tanıması pek de umrumda değil Cool
Lucian Mclogan
Lucian Mclogan

Mesaj  İşbara Cuma Eyl. 17, 2010 5:31 pm

amazona gitme ihtimalin nereli olursan ol yok Very Happy güney amerikaya gidilmesine 11 yüzyıl var Very Happy

İşbara
İşbara

Mesaj  Leira Cuma Eyl. 17, 2010 7:10 pm

Dolandırıcıymış !
Hoşgelmiş Evil or Very Mad
Leira
Leira

Rütbe : Barva Mjora'nın Sağ Kolu / Amazon

Mesaj  Kaeso Atilius Cuma Eyl. 17, 2010 10:51 pm

Conquistator, italyan? Very Happy Vandal falan olsan gerek Very Happy Neyse hoşgeldin.
Kaeso Atilius
Kaeso Atilius

Mesaj  Aaron Judas Cuma Eyl. 17, 2010 10:52 pm

Tüccarlıkta beni geçebileceğini sanmıyorum, genetik bir yeteneğim var. Very Happy
Aaron Judas
Aaron Judas

Rütbe : Tüccar

Mesaj  Lucian Mclogan C.tesi Eyl. 18, 2010 7:30 am

İşbara demiş ki:amazona gitme ihtimalin nereli olursan ol yok Very Happy güney amerikaya gidilmesine 11 yüzyıl var Very Happy

amazondan kastım güney afrika değildi, jamelia'nın kabilesinin olduğu yerdi , ama neyse ya bu konu uzadı valla Very Happy
Lucian Mclogan
Lucian Mclogan

Mesaj  Lucian Mclogan C.tesi Eyl. 18, 2010 7:31 am

Leira demiş ki:Dolandırıcıymış !
Hoşgelmiş Evil or Very Mad

güzel amazon bende hoşbuldum...sizin burda hoşgeldin başka dille söyleniyor heralde Very Happy
Lucian Mclogan
Lucian Mclogan

Mesaj  Lucian Mclogan C.tesi Eyl. 18, 2010 7:31 am

Kaeso Atilius demiş ki:Conquistator, italyan? Very Happy Vandal falan olsan gerek Very Happy Neyse hoşgeldin.

yok ya adını değiştirdim "ahmet" oldu artık Very Happy
Lucian Mclogan
Lucian Mclogan

Mesaj  Lucian Mclogan C.tesi Eyl. 18, 2010 7:33 am

Aaron Judas demiş ki:Tüccarlıkta beni geçebileceğini sanmıyorum, genetik bir yeteneğim var. Very Happy

hahaha lol! o genetik herkeste var (genellikle kendini çok övme geni derler ona,tüccarlık geni değil Very Happy )

karşılaşırsak bi ara iş yaparız senle... pirat
Lucian Mclogan
Lucian Mclogan

Mesaj  İşbara C.tesi Eyl. 18, 2010 11:25 am

Bir Yahudi ile bir İtalyan tüccar...Karşılarında duracak müşterilere acımak gerekir Very Happy
İşbara
İşbara

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

- Similar topics