Emekli Elçi Shunduz
+3
Aelric [ÖLÜ]
Karlheinz Leonhard
Shunduz
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Emekli Elçi Shunduz
Adı: Kartacalı Shunduz
Irkı: Vandal-Berberi
Yaşı: 57
Mesleği-Görevi: Emekli Elçi
Bağlı Bulunduğu Krallık: -
Öz Geçmişi: Çok farklı olmayan bir çocukluk geçirdi ancak babasının savaşta esir düşmesiyle erkenden büyüdü. Annesine bakmak için uzun süren (24 yaşında mezun bırakan) askerî okulu bırakıp devlet adamı yetiştiren (18 yaşında mezun bırakan) okula gitti. Kenid harçlığını kazanmak için kasapta çalıştı. Okulda ona verilen ödevleri ve görevleri hep farklı şekillerde yorumladı. Çoğu kez azar işitti ancak büyük bir hırsla okulu birinci olarak bitirdi. Bunun üzerine Kral Demirparmak Horsas, onu elçilik kurumuna aldı. Böylece elçilik kariyerine adım atmış oldu...
Elçiliğinin ilk yıllarında -ki buna başlangıç yılları deniyordu- acemi elçi rütbesinde bazı elçilerin Hispanya'daki görevlerinde bulundu. Bu görevlerdeki başarıları ve Sicilya'da çıkan isyanı kıvrak diliyle bastırışından dolayı Hispanya 3. Elçiliği'ne kadar yükseldi. 1. Elçinin ölümü ve 2. Elçinin emekli olmasıyla 1. Elçiliğe kadar yükseldi ancak henüz 1 ay bile sürmeden Hispanya Savaşı patlak verdi. Vizigot güçleri, Vandal güçlerini Hispanya'dan atınca ve Shunduz, kendisine verilen Alan isyanını durdurma görevini yerine getiremeyince elçilikten atıldı ve Palma'ya sürgüne yollandı. Palma'da sayılı zenginlerden biri oldu. Emrinde çalışan pek çok işçi ve geniş tarlaları vardı. Ayrıca ticarette de Palma'nın önde gelenlerindendi. 56 yaşına geldiğinde Kral Aelric'in Palma'ya yaptığı ziyaret sırasında Shunduz ile uzun görüşmeler yapan Aelric, daha sonra yazdığı ve pek çok bölgeye gönderdiği fermanda Shunduz'dan şöyle bahsetmiştir.
Shunduz, görüp görebileceğiniz en iyi elçi ve yöneticidir. İşini yaparken hem Kral'ı hem de halkı koruyabilen nadir insanlardandır. Bu yüzden, Shunduz'u Palma Valiliği'ne atıyorum.
Yazan: Kral Demirparmak Aelric
Palma'yı 8 aya yakın bir süre yönetti Shunduz. Daha sonra, Palma Valiliği'ne annesi belli olmayan -Shunduz biliyordu ancak söylemiyordu çünkü annesi doğum yaparken ölmüştü ve Shunduz buna çok üzülmüştü- oğlu atandı. Çünkü Shunduz, Kartaca'dan çağrıldı. Shunduz büyük bir heyecanla Kartaca'ya gitti çünkü bu şehre aşıktı. Palma'ya gittiğinde çocukluk arkadaşı Sharma ile görüştü. Elçiler Kurulu, onu bu görev için seçti. Kartaca 7. Yardımcı Elçisi Sharma da onunla gelenler arasındaydı. Bizerte'den ayrılan iki gemi, onları Salona'da bıraktı. Salona'dan kuzeye çıkarak ve Ostrogot tehlikesinden başarıyla kurtularak Burgonya'ya girdi. Burgonya'dan sonra güneye dönmek istemedi ve grubundan 4 kişi ayrılarak güneye gitti. Geriye kalan 10 kişi ile (Sharma da bunun içindedir) Campus Iazyges'e doğru hareket etti.
Karakter Özellikleri:
-Cesur
-Bilgili
-Her konuda bir görüşü olan
-İyi konuşmacı
-İkna etme gücü yüksek
-Yaşı biraz fazla ama oldukça yakışıklı
-Savaşmaktan pek hoşlanmayan ama gerekirse savaşan
Sevdikleri:
-Kartaca
-Afrika
-Kısa seyahatler
-Deniz yolculukları
Sevmedikleri:
-Büyük seyahatler (Son seyahatinden sonra seviyor artık)
-Kendi adına düzenlenen büyük ziyafetler ve toplantılar
----- ----- ----- ----- -----
LEJANT
Kanının Isındıkları
-Karlheinz Leonhard
-Theoder Leonhard
Akrabaları
-Poullo
-Dodonis
Dostları
-Sharma
Hoşlanmadıkları
Düşmanları
Nefret Ettikleri
En son Shunduz tarafından Cuma Kas. 19, 2010 9:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Shunduz- Mesaj Sayısı : 45
Geri: Emekli Elçi Shunduz
Beklenen oldu. Hoşgeldiniz, sıcak denizin sıcak kanlı insanları, yüreklerinizden zafer türküleri eksik olmasın. Tanrı size aradığınızı bulmanızda yardımcı olsun, sadece Tanrı değil tabii ki, tüm Burgund halkı sizlere yardımcı olmaya hazırdır.
Sizinle görüştüğümde üzerimde yükler vardı, yüklerden kurtuldum ve sizinle tekrar görüşmek isterim. Ama sizinle görüştüğümde Aelric'e yolladığınız yüzüğü cep yaptığımı nasıl saklayacağım bilemiyorum
Elçilikten sonra hırsızlığa da başlamış oldum :d
Bari yüzüğümü de yollasaydınız
Aelric [ÖLÜ]- Mesaj Sayısı : 54
Rütbe : Kral
Artık bana emredemezsiniz kral efendi!
Hoşgeldiniz Elçi
II.Aeimnestos- Mesaj Sayısı : 72
Rütbe : Patrik
Adınız bana kunduzları, suretiniz bana hep şapkasını kaybeden yaşlı birini anımsatıyor. Ve adını unutan bir büyücüye...
Mechane Idea- Mesaj Sayısı : 169
Rütbe : Doğu Roma Prensi
Şapkamı bulduysanız söyleyiniz lütfen. Zira bir türlü bulamıyorum nerede bu!
Emekli elçi...Hoşgeldin ne diyelim.Topraklarımda ağırlamak isterim seni, elçilere karşı sıcakkanlıyızdır, entrika peşinde koşan Romalılardan değillerse tabi.
İşbara- Mesaj Sayısı : 248
Rütbe : Colchis Süvarileri Lideri
Şapkanızın kimde olduğunu biliyorum. Yaklaşık 150 cm boyunda bir çocuk aldı. Aslında pek çocuk gibi değildi. Sırtında garip bir sopa vardı ve vızıldıyordu. Tanıyor musunuz o şeyi?
Ömrüm ormanlarda geçti ben öyle şey görmedim evladım.
Yanlış anlaşılmaya çok açık bir cümle oldu.
Yanlış anlaşılmaya çok açık bir cümle oldu.
Kesinlikle! Ama o şeyin çaldığı da kesin.
patrik mi?
Patriğin 1.50 olduğunu ve bir şeyi olduğunu sanmıyorum.
En son Nemrouz tarafından Perş. Kas. 25, 2010 9:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Nemrouz- Mesaj Sayısı : 199
Rütbe : Sasani Şahı
Karakter Kartım ne hale gelmiş
1 sayfadaki 1 sayfası